Skolesundhed.dk

Når sundhed, trivsel og læring sættes på dagsordenen.

trygfondens logo

 

Skolesundhed.dk er et redskab, som giver mulighed for at følge sundhed, trivsel og læring hos både det enkelte barn og på klasse-, skole- og kommuneniveau.

24 mio. kr. fra TrygFonden har sikret, at Skolesundhed.dk kan udrulles nationalt til alle landets kommuner fra midten af 2015. Udrulning sker i et strategisk samarbejde mellem TrygFonden og Komiteen for Sundhedsoplysning. Forskningsprogram for Mental Børnesundhed v. Aarhus Universitet og aktive kommuner vil – også fremover – være helt centrale i udviklingsarbejdet.

Viden fra Skolesundhed.dk kan bruges til at udpege fokusområder på sundhedsområdet, så skoler og kommuner kan igangsætte tidlige og forebyggende sundhedsindsatser samt indsatser til forbedring af elevernes trivsel, læring og undervisningsmiljø.

Inddragelse af en række kommuner i forbindelse med udvikling af Skolesundhed.dk har sikret et redskab, der er fleksibelt, praksisnært, let at anvende og – ikke mindst – gennemtestet af rigtig mange brugere. Disse kommuners erfaringer er en stor styrke, når Skolesundhed.dk fra 2015 implementeres i rigtig mange nye kommuner.

Læs mere om Skolesundhed.dk her

 

Aktuelt

Ny bog for pårørende

Hjælp til at tackle hverdagen som pårørende 

Smerte på DR

'Jeg vil gerne deltage i livet. Jeg vil ikke være en, der sidder og ser på.'

Julelukket ml. jul og nytår

Komiteen for Sundhedsoplysning holder lukket i perioden d. 24. december 2016 – d. 1. januar 2017 begge dage inkl.
Glædelig jul og godt nytår.