MIT kokkeri
KOGEBOG OG WEBUNIVERS!
Et inspirerende madunivers for børn og unge!
MIT kokkeri er en gave til alle skoleelever mellem 10-15 år, der har faget madkundskab i skoleåret 2014/15 og 2015/16. Bogen understøttes af hjemmesiden www.mitkokkeri.dk, hvor børn og unge kan dele opskrifter med hinanden, deltage i madkonkurrencer, se instruktive madvideoer, sende indkøbssedler og meget mere.
Kogebogen uddeles via faget madkundskab, da netop kombinationen af bog og webunivers gør konceptet velegnet til brug både i klasselokalet og derhjemme.
MIT kokkeri kan bestilles på www.mitkokkeri.dk, så længe lager haves.
Om bogens tilblivelse:
MIT kokkeri er resultatet af et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet og Haver til Maver. Projektet støttes af Nordea-fonden.
Kokkene:
Bag kogebogens mange opskrifter står de erfarne madeksperter Søren Ejlersen(kok), Louisa Lorang (kok), Simon Sørensen (kok og faglærer på kokkeskolen i Ålborg), Klavs Styrbæk (kok), Carina Malling Skronski (madskribent og hjemkundskabslærer), Elsebeth Palsgaard (NordiskNaturligvis), Puk Maia Ingemann (Fødevarestyrelsen) og Claus Holm (kok).
Det er lektor Karen Wistoft, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet, som har haft ansvar for bogens sundhedspædagogiske profil.