MIT kokkeri

KOGEBOG OG WEBUNIVERS!
Et inspirerende madunivers for børn og unge!

MIT kokkeri er en gave til alle skoleelever mellem 10-15 år, der har faget madkundskab i skoleåret 2014/15 og 2015/16. Bogen understøttes af hjemmesiden www.mitkokkeri.dk, hvor børn og unge kan dele opskrifter med hinanden, deltage i madkonkurrencer, se instruktive madvideoer, sende indkøbssedler og meget mere.

Kogebogen uddeles via faget madkundskab, da netop kombinationen af bog og webunivers gør konceptet velegnet til brug både i klasselokalet og derhjemme.

MIT kokkeri kan bestilles på www.mitkokkeri.dk, så længe lager haves.  

Om bogens tilblivelse:
MIT kokkeri er resultatet af et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet og Haver til Maver. Projektet støttes af Nordea-fonden.

Kokkene:
Bag kogebogens mange opskrifter står de erfarne madeksperter Søren Ejlersen(kok), Louisa Lorang (kok), Simon Sørensen (kok og faglærer på kokkeskolen i Ålborg), Klavs Styrbæk (kok), Carina Malling Skronski (madskribent og hjemkundskabslærer), Elsebeth Palsgaard (NordiskNaturligvis), Puk Maia Ingemann (Fødevarestyrelsen) og Claus Holm (kok).

Det er lektor Karen Wistoft, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet, som  har haft ansvar for bogens sundhedspædagogiske profil.

 

Aktuelt

Unge med angst og depression får det markant bedre efter kommunal indsats

Ny evaluering af 'LÆR AT TACKLE angst og depression – for unge'

Jobopslag

Studentermedhjælper med flair for IT

Pårørendeindsats i 50% af kommunerne

Halvdelen af landets kommuner har takket ja til særlig pårørendeindsats

LÆR AT TACKLE-kursus har effekt på ordinær beskæftigelse

Ny rapport viser, at kurset LÆR AT TACKLE job og sygdom hjælper specifikke borgergrupper hurtigere tilbage i job. 

Komiteen holder juleferie

Komiteen holder julelukket fra 23. december til 1. januar.

Sådan får mødre succes med at amme

Ph.d. forskning danner baggrund for fire anbefalinger