Food & Fun

App gør hverdagen sjovere for børnefamilier – og opvask til en leg!

Fællesskab og samvær er udviklende og derfor vigtigt for både børn og voksne. Derfor har Komiteen for Sundhedsoplysning  udviklet  en ny nye app, som inspirerer familier med børn til at lave flere fælles aktiviteter. Appen hedder Food & Fun og er udviklet med støtte fra TrygFonden.

De fleste forældre holder meget af at være sammen med deres børn. Men hvis det kniber med ideer til, hvad familien skal lave, kan selv en solfyldt lørdag ende som en blandet fornøjelse. Food & Fun er en app fyldt med ideer til fælles bevægelseslege, kreative og udviklende aktiviteter og madopskrifter, der primært er baseret på sunde råvarer.

Food -Nfun -logo -400px -WEB   Download via Google play.
  
   Download via App store.

 

Appen fungerer som en digital opslagstavle, du kan scrolle ned over. En filtermulighed med søgefunktion sørger for, at man kan selektere appens muligheder i forhold til:

  • Tema (opskrifter, lege, ideer)
  • Dit barns alder
  • Den tid, du har til rådighed
  • Om aktiviteten skal foregå indendørs eller i det fri.

Mens nogle af aktiviteterne kræver, at der er en voksen til at hjælpe, kan andre sagtens laves af børnene selv uden de voksnes indblanding. Appen fortæller, hvordan man skal gøre. Fx får dine børn anvisninger til, hvordan de kan lave en lille køkkenhave i vindueskarmen, farve kogte æg blå, lege piratskib, lave eftermiddagsfrugt som palme-ø, vende pandekager, lave cremet og lækker smoothie samt opvaskeleg! Særligt den sidstnævnte – som er ganske kløgtigt udformet – gør opvask til en leg! 

Aktuelt

Ny bog for pårørende

Hjælp til at tackle hverdagen som pårørende 

Smerte på DR

'Jeg vil gerne deltage i livet. Jeg vil ikke være en, der sidder og ser på.'

Julelukket ml. jul og nytår

Komiteen for Sundhedsoplysning holder lukket i perioden d. 24. december 2016 – d. 1. januar 2017 begge dage inkl.
Glædelig jul og godt nytår.