Komiteen for Sundhedsoplysning søger Projektkoordinator til den Internationale enhed

10.01.22

Vil du være med til at drive projekter, der skal gøre det lettere at mestre sundhed - fysisk og mentalt? Har du erfaring med EU-projekter? Kan du skabe involverende processer og samtidig have fokus på at resultaterne af indsatser er tydelige

Vil du være med til at drive projekter, der skal gøre det lettere at mestre sundhed - fysisk og mentalt? Har du erfaring med EU-projekter? Kan du skabe involverende processer og samtidig have fokus på at resultaterne af indsatser er tydelige?

Så overvej denne stilling som projektkoordinator i Enheden for Internationale Projekter i Komiteen for Sundhedsoplysning. Vores mål er at bringe danske erfaringer med sundhedsfremme og mestring i spil i Europa og Norden – og bringe internationale erfaringer i spil til fremme af sundheden i Danmark. 

Hvad skal du bidrage med?

Vi leder efter en ny kollega til at være projektkoordinator på forskellige projekter i afdelingen. Du skal sammen med kollegaer i Komiteen være med til at sikre fremdrift og engagement hos de øvrige internationale partnere, samt understøtte, at projekterne får den størst mulige effekt både i Danmark og internationalt.

Vi søger en person, der:

 • Har en lang videregående uddannelse (fx folkesundhedsvidenskab,
  antropologi eller måske kommunikation) med nogle års erhvervserfaring
 • Er god til at håndtere flere projekter samtidigt
 • Er god til at kommunikere videnskabeligt
 • Er god til (og erfaren med) at kommunikere gennem sociale medier
 • Har fokus på at levere resultater til tiden – og lede processer sammen og selvstændigt
 • Klarer sig flydende på engelsk mundtligt og skriftligt
 • Kan lide at samarbejde på tværs af faggrupper 

 Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med følgende:

 • EU-projekter
 • WordPress

Arbejdsopgaver:

 • Projektkoordination (digitale møder, referater, opgaveopfølgning)
 • Projektudvikling (idéudvikling, projektbeskrivelse, ansøgning)
 • Projektarbejde (research, tekstproduktion, interviews, eventkoordination)
 • Projektkommunikation (sociale medier, videnskabelige konferencer, nyhedsbreve)
 • Projektstyring (regnskab, proceskontrol og lignende)

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse og nogle års erfaring - gerne inden for sundhedsområdet. Du har især projektledelseserfaring, gerne med EU-projekter eller andre større, eksternt finansierede projekter. Dine engelskkundskaber skal være stærke både i skrift og tale; og du skal gerne have en evne til og glæde ved at skabe relationer gennem digitale møder. 

Du er klar til at tage ansvar og sikre fremdrift - og erfaring med både forskningsartikler, forandringsprocesser og mødeledelse er et plus. Dertil har du forhåbentligt flair for eller erfaring med at arbejde på tværs af sektorgrænser og fagdiscipliner. 

Om os 
Vi er en del af en organisation med godt 50 engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder - især sundhedsfremme, projektledelse, læring og kommunikation – der sammen motiveres af at hjælpe mennesker til mestring. Vi arbejder med en bred vifte af projekter, der skal hjælpe danskerne med at leve sundt og føre forskningsbaseret viden til praktisk virkelighed på sundhedsområdet. 

Du vil blive en del af en afdeling med god stemning og højt til loftet. Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du selv har indflydelse på din arbejdsuge og fleksibilitet ift. hjemmearbejde og mødetider i vores hovedkontor i København. Du skal også kunne være klar til en del rejseaktivitet, hvis forholdene udvikler sig til det – op mod 8-10 gange om året.

Praktiske oplysninger:
Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er beliggende i København Ø. Tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. marts 2022.

Spørgsmål vedrørende stillingen rettes til enhedens chef Lars Münter +45 6126 2621 – munter@sundkom.dk

Skriftlig ansøgning sendes pr. e-mail mærket ”International medarbejder” senest mandag d. 24. januar kl. 9.00 til job@sundkom.dk

Første samtale afholdes den 27. januar og evt. anden samtale den 28. januar 2022. 

Læs mere om Komiteen og vores arbejde på sundhedsoplysning.dk 

I Komiteen for Sundhedsoplysnings Enhed for Internationale Projekter er mangfoldighed et aktiv. Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge. 

 

Aktuelt

Komiteen for Sundhedsoplysning søger Projektkoordinator til den Internationale enhed

Vil du være med til at drive projekter, der skal gøre det lettere at mestre sundhed - fysisk og mentalt? Har du erfaring med EU-projekter? Kan du skabe involverende processer og samtidig have fokus på at resultaterne af indsatser er tydelige

Borgere længst væk fra arbejdsmarkedet hjælpes i job

Komiteen udvikler ny helhedsorienteret indsats til landets jobcentre

Nyt projekt vil løfte trivslen hos de ældste elever i folkeskolen

Projektet ”Sammen om trivsel” skal styrke unges mentale sundhed. Bag projektet står Komiteen for Sundhedsoplysning, støttet af Ole Kirk’s Fond.