Projektmedarbejder til udviklingsprojekter – der gør en forskel

03.09.21

Komiteen for Sundhedsoplysning søger en ny projektmedarbejder til at indgå i vores enhed for Mestring og Empowerment (ME)

Projektmedarbejder til udviklingsprojekter – der gør en forskel

ME arbejder med at udvikle og forankre indsatser for mennesker i alle aldre. Fokus i indsatserne er bl.a. mestring af hverdagslivet, mental sundhed og trivsel. Det sker bl.a. igennem mestringsforløb til syge og pårørende i kommuner og regioner, trivselsindsatser til børn og unge i udskolingen og på ungdomsuddannelser samt beskæftigelsesrettede indsatser. 

En af opgaverne i stillingen handler om, at du, sammen med kollegaer, skal udvikle, afprøve og forankre en trivselsindsats i grundskolens udskoling. Indsatsen er en del af projektet Sammen om Trivsel, som du kan læse mere om her:

Vi søger en kollega, der

 • har en kandidatuddannelse inden for: Det sundhedsfaglige område, fx folkesundhedsvidenskab, psykologi, kommunikation, pædagogik eller lignende
 • har viden om og forståelse for områderne mentalisering og mestring – gerne fra arbejde i det praktiske felt med fx lærere- og elever.er en engageret og måske en erfaren underviser
 • har erfaring med at udvikle undervisningsmateriale- og forløb, gerne med digitale læremidler som en integreret del af materialet
 • har erfaring med projektkoordination/projektledelse
 • er serviceorienteret, handlekraftig
 • er absolut fleksibel mht. arbejdstider og er indstillet på rejseaktivitet (indenlands)

Desuden er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med følgende:

 • grundskoleområdet
 • samarbejde med forskellige faggrupper, både på medarbejder- og lederniveau, fx inden for sundheds-, social-eller skoleområdet i kommunernevejledning/supervision
 • evaluerings- og udviklingsarbejde (stærk i kvanti- og kvalitative metoder)
 • fundraising
 • afholdelse af webinarer og online møder

Arbejdsopgaver
Dine opgaver vil primært omfatte:

 • Projektkoordinering
 • Udvikling af undervisningsmateriale, elevforløb og lærervejledning
 • Planlægning af kurser, undervisning og konferencer
 • Undervisning og oplæg for professionelle inden for mentalisering, mestring og beslægtede områder (fysisk og online)
 • Udarbejdelse af informationsmateriale
 • Fundraising

Generelt for stillingen gælder, at opgaverne vil være mange og forskellige, og du vil relativt hurtigt få ansvar for dine egne opgaver, ligesom du selv er med til at skabe dine egne opgaver. 

Din person
Du er fleksibel mht. arbejdstider og indstillet på noget rejseaktivitet (indenlands). Du er udadvendt, serviceorienteret og trives med at holde mange kontakter og aktiviteter i spil. Du er god til at arbejde i et team. Samtidig kan du arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt og er villig til at påtage dig et ansvar. Du er omhyggelig og detaljeorienteret, når det kræves. Du har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver og verden omkring dig.

Vi kan tilbyde
Et spændende job, som er i konstant udvikling. Du vil blive en del af en arbejdsplads på ca. 45 personer, hvor samarbejde, høj faglighed og humor er centralt. Det er vigtigt, at du er rummelig og kan trives i et uformelt arbejdsmiljø, hvor det er en styrke, at vi er forskellige.

Praktiske oplysninger
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdsstedet er beliggende i København Ø
Spørgsmål vedrørende stillingen rettes til: Enhedschef Lea Hegaard, la@sundkom.dk, telefon: 2266 2671
Skriftlig ansøgning sendes pr. e-mail mærket “Projektmedarbejder“ senest mandag d. 4. oktober 2021 kl. 12:00 til job@sundkom.dk

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt d. 11. og 13. oktober 2021. En evt. 2. samtale vil blive afholdt d. 15. oktober 2021.

 

Aktuelt

Borgere længst væk fra arbejdsmarkedet hjælpes i job

Komiteen udvikler ny helhedsorienteret indsats til landets jobcentre

Projektmedarbejder til MentaliseringsProgrammet

Komiteen for Sundhedsoplysning søger projektmedarbejder til udvikling og formidling af MentaliseringsProgrammet

Projektmedarbejder til udviklingsprojekter – der gør en forskel

Komiteen for Sundhedsoplysning søger en ny projektmedarbejder til at indgå i vores enhed for Mestring og Empowerment (ME)

Skarp IT-studentermedhjælp 10-20 timer ugentligt søges

Er du Komiteens nye IT-medhjælper? Du kan blive en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder sammen, men samtidig stiller store krav til, at man kan arbejde selvstændigt.