Jobopslag

13.11.19

Studentermedhjælper med flair for IT

Studentermedhjælper med flair for IT og CMS-systemer

Du er interesseret i et studenterjob 7-15 timer om ugen, der giver dig mulighed for at prøve kræfter med digital sundhedsformidling, og som byder på afvekslende arbejdsdage i et dynamisk miljø. Du kan arbejde selvstændigt og kan trives i et uformelt arbejdsmiljø med skiftende projekter. Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse og ikke er bange for hverken nye faglige ud-fordringer eller for at dække et mødebord. Du har kendskab til at arbejde med CMS-systemer og har en generel IT-teknisk interesse. Derudover har du mod på at arbejde med websideredigering. Vi bruger bl.a. CMS-systemerne WordPress og Prestashop, men det er ikke et krav med kendskab til netop disse. Du er er kreativ og løsningsorienteret, og brænder for at for at få budskaber igennem på en hjemmeside.

Opgaverne som student hos os omfatter

  • Opdatering og vedligehold af hjemmesider via CMS og gerne kendskab til Wordpress eller lignende
  • IT-support og IT-relaterede opgaver (Windows)
  • Grafisk opsætning af fx foldere, plakater og webviews samt billedredigering

Hvis du har erfaring med tekniske opgaver ift. hjemmesider (sql, php, html, css) eller grafisk arbejde er dette er fordel men ikke et krav.

Om Komiteen for Sundhedsoplysning:

Vi tilbyder dig at indgå i en spændende hverdag hos en travl, almennyttig forening, der arbejder tværfag-ligt med organisationer, kommuner og ministerier. Komiteens kerneydelser er sundhedsoplysende for-lagsvirksomhed, projektudvikling og konsulentydelser. Indenfor de sidste par år er Komiteens projekter i højere grad blevet af digital karakter og det er blandt andet disse projekter, du skal assistere. Komiteen aflønner efter overenskomst med staten. Du kan læse mere om os på www.sundhedsoplys-ning.dk. Komiteen holder til på Østerbro i København.

Ansøgningsfrist HURTIGST muligt.:

Send din ansøgning til job@sundkom.dk snarest muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jonathan Eis Benzon (Datamatiker, 2. Sem. Kea) jeb@sundkom.dk eller Kim Frederiksen kf@sundkom.dk.